Fill the gapp

Let’s fill the gapp in mobile development

Elke app verdient 100% aandacht en toewijding. Maar hoe kom je aan de juiste mensen om ze te bouwen? Waar vind je talentvolle app-ontwikkelaars die het beste uit mobile development halen, omdat ze plezier hebben in hun werk? Mensen die jouw IT-versterken en naadloos opgaan in je organisatie? Die apps van hoge kwaliteit ontwikkelen die méér doen dan je klanten ervan verwachten?

 

Goed dat je hier bent. Fill the gapp vult die leegte.

Gedreven team. Betere apps. Betaalbare kwaliteit.

Voordelige nearshoring door een internationaal team van app-ontwikkelaars in Zuid-Europa

Met nearshoring vanuit Zuid-Europa heb je geen of weinig tijds- en cultuurverschillen en bespaar je fors op productiekosten. Ook elkaar leren kennen en live overleggen gaat makkelijker.

Een hechte groep professionals die al lange tijd met elkaar samenwerkt en er plezier in schept de beste resultaten voor jou te behalen

Bij Fill the gapp werken we in een internationaal team met talentvolle mensen die al lange tijd prettig met elkaar samenwerken. Dat zie je terug in de hoge kwaliteit van ons werk en in de ervaringen van klanten zoals jij.

Apps die jouw klanten versteld zullen doen staan en die jouw doelen sneller en eenvoudiger helpen bereiken

We weten hoe uitdagend het ontwikkelen van apps kan zijn. Door onze uitgebreide gezamenlijke expertise zorgen we ervoor dat ook jouw IT-projecten vlot en succesvol verlopen.

Onze laatste projecten

We laten je graag zien hoe we waarde hebben toegevoegd voor onze klanten.

ParkMobile - PARK NOW - EasyPark

Ons team werkt op doorlopende basis nauw samen met de grootste cashless parkeer organisaties om hun apps nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker te maken.

PARK NOW is de nummer 1-app op het gebied van parkeren in Nederland en België. Dat schept verwachtingen. Hoge prestaties en een slimme vertaling van alle zakelijke ideeën en doelen staan voorop.

Met het team van Fill the gapp hebben we bijgedragen aan de compleet vernieuwde look-and-feel. We hebben nieuwe functionaliteiten toegevoegd en de technical debt teruggebracht, waardoor nieuwe releases sneller worden uitgebracht.

Fill the gapp - PARK NOW & ParkMobile
Fill the gapp - PARK NOW
Fill the gapp - ParkMobile

Als je worstelt met mobile development, zijn wij het team waarop je kunt bouwen

  • Heb je niet of onvoldoende ontwikkelcapaciteit om mobiele apps door jouw IT’ers te laten ontwikkelen of vernieuwen?
  • Ben je niet in staat om het juiste talent voor jouw IT-uitdagingen te vinden?
  • Wil je de time-to-market voor je apps terugbrengen?
  • Of verouderde apps refactoren, zodat ze weer voldoen aan de nieuwste codeerstandaarden?
  • Het aantal bugs in je bestaande apps sterk verminderen?
  • Of je bestaande IT-teams tijdelijk meer slagkracht geven?
Fill the gapp - PARK NOW & ParkMobile
Fill the gapp - PARK NOW & ParkMobile

Als je met één of meer van deze uitdagingen worstelt, zijn wij er om je te helpen. Met een gedreven team door de wol geverfde IT-specialisten die vanuit Malaga in Spanje werken aan IT-projecten voor ambitieuze klanten in Nederland. Klanten zoals jij.

Zo werken we aan de beste apps voor jouw business

1. Kennismaking en analyse

Samen met jou kijken we hoe we jouw app-uitdaging op de beste manier kunnen oplossen. We stellen een toegewijd team samen dat nauw aansluit bij jouw bedrijfscultuur en je medewerkers.

2. Ideeën koppelen aan plannen

We koppelen de ideeën van ons internationale team IT-professionals aan concrete plannen vanuit onze ervaring met verschillende sectoren. Hierbij staan jouw doelen en deadlines altijd voorop.

3. Uitvoering en onderhoud

Met een agile werkwijze en in nauwe samenwerking met jou maken we het hele proces van ontwikkeling zichtbaar en transparant. We stoppen niet voordat je 100% tevreden bent en blijven ook daarna graag voor de lange termijn samenwerken.
Fill the gapp - PARK NOW & ParkMobile

Let’s build something great together

Het is tijd om de leegte te vullen. Het is tijd om samen te bouwen aan nieuwe app-successen. Het is tijd voor Fill the gapp.

Maak vandaag nog kennis met het team dat zich vastbijt in de ontwikkeling of het onderhoud van nieuwe of bestaande apps en al jouw andere mobiele uitdagingen.